Замер Танита – боди рейтинг.

Честно казано, не помня от къде съм си записал (свалил) тази информация, но т много време си я ползвам, за да знам какво означават замерите на ТАНИТА. Това е цифричката, която все забравям какво означава 🙂 Моята е 3!

Телосложение Рейтинг 1: Скрито затлъстяване
Скрито затлъстяване означава, че тялото има висок процент мазнини и ниско ниво на мускулна маса. Въпреки че може да изглеждате като средно отвън, нивата на мазнините ви са твърде високи. Това може да доведе до затлъстяване, което може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Като се храните по-здравословно и увеличавате физическата си активност, трябва да можете да намалите нивата на мазнините.

Телосложение Рейтинг 2: Затлъстяване
Затлъстяването означава, че имате висок процент мазнини и стандартно ниво на мускулна маса. Хората с рейтинг на затлъстялата физика трябва да бъдат внимателни. Затлъстяването може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Консултирайте се с професионалист, който да ви помогне, когато мислите, че може да сте затлъстели

Телосложение Рейтинг 3: Солидно изградена
Това означава, че имате висок процент телесни мазнини и високо ниво на мускулна маса. Дори и да сте здрави отвън, всъщност имате много мускулна маса отдолу.

Рейтинг на физика 4: Под упражняване
Под упражняване означава, че имате средно количество телесни мазнини и ниско ниво на мускулна маса. Трябва да започнете да трупате мускулна маса, като редовно тренирате.

Телосложение Рейтинг 5: Стандартно
Стандартният тип тяло означава, че имате средни нива както на телесните мазнини, така и на мускулната маса. Хората със стандартен тип тяло могат да напредват много, когато започнат да тренират.

Телосложение Рейтинг 6: Стандартна мускулатура
Това означава, че имате средно количество мазнини и имате високо ниво на мускулна маса. Това е рейтинг за здравословно телосложение, с който можете да се гордеете. Това е рейтинг, който имат някои спортисти.

Телосложение Рейтинг 7: Тънка
Това означава, че имате малко количество телесни мазнини и ниско ниво на мускулна маса. Твърде слабият може да доведе до сериозни здравословни проблеми, но да си малко слаб е добре.

Рейтинг на физика 8: Тънка и мускулеста
Това означава, че имате ниско количество телесни мазнини и стандартно ниво на мускулна маса. Тяло от бикини! Внимавайте хората могат да бъдат много ревниви!

Рейтинг на физиката 9: Много мускулест
Много мускулестите хора имат ниско количество телесни мазнини и високо ниво на мускулна маса.

Вашият коментар