Привет!

С нескрито задоволство, преправям началната страница! Най-после, след… Х години 😉 срам ме е да кажа колко, публикувах програмата 🙂 Сега сериозно. Публикувах една програмка за начинаещи. За хора, които  никога не са тренирали, а имат желание да започнат отнякъде. Особено подходяща за люде над 40 години. Всичко е описано стъпка по стъпка, със супер лесни упражнения, бавно и полека ще влезете във форма. Гарантирам! Веселин Казаков

Тренировка у дома – за мускулна маса, силова издръжливост и стегнато тяло

За дамите препоръчвам: домашна тренировка и диета за „Отслабване и стегнато тялоФучеджи“ 

… А, проекта с бягането… малко „изоставам“. Или подцених трудността на занятието, или надцених възможностите си. И в двата случая сбърках… Както и да е, не съм се отказал! Дерзая! Ще споделям, обещал съм.

Радвам се, че поне завърших програмата, дай Боже скоро да преправя и „Фучеджи„, та да звучи по-съвременно. Планирам да пусна няколко статийки за храненето и мускулната маса, добавки и възстановяване при тежки тренировки, и т.н.. Няма да ги наричам съвети, предпочитам да споделя това, което правя аз, а какво ще направите с инфото, това си е ваша работа 🙂 Но, ако искате да следите работата, можете да се запишете за известия.  По-долу има форма и бутон „SUBSCRIBE„.