Размисли, размисли и нищо повече от размисли.

В сайта няма готови отговори! Аз си казвам мнението по някои теми, споделям в сайта размислите на други хора по тези теми, хора коментират темите… това е. Колкото повече мнения прочетете, толкова повече въпроси ще получите, не отговори. Аз лично, вече не вярвам на нищо, което да е  константа в тази област. За постигането на дадена цел (в нашия случай здраве, красота и суета) има много пътища, няма верен, няма грешен – има по-бавни панорамни, или пък шорткът (както е модерно сега – прак) или царски асфалтиран… всеки сам си решава.

 Не във всичко което споделям вярвам, но пък е интерсно да се знае, че има и такива мнения или „вярвания“ – примерно за сънгейзинга, интересно е, но за мен не нищо повече от факт, който заслужава малко размисъл и толкова. Никой не съветвам да пробва, аз също нямам намерение, но да го отхвърля и да кажа примерно, че е лъжа или панацея, едно че нямям право и друго, че не ми се носи такава отговорност.

 Споделям само размисли и опит! А дали ще полезен на теб… надявам се. Дори и лошия опит, е полезен – поне ще знаем, какво да не правим J Един велик измислен дедктив беше казал – Отрицателният вариант в търсенето е положителен – сега знаем къде да НЕ търсим J

И те така – Добре дошли в блогчето ми, приятно ровене, четете и мислете с главите си. Грешки съм сигурен, че има много, извинете ме за това, поправете ме, пишете ми J Мейла ми не е скрит.

Вашият коментар