Първи напъни за 2023…

Писта „Завоя на парка“ – Вторник 13 юни 2023 (ауууу, като дневник става) направих първото сериозно тичане след приключението с болниците (ковида септември 2021). Защо не ръкопляскате? Минаха почти две години (без два месеца), откакто не съм спринтирал. Като изключим и злощастната изява през март с опита за крос, 5-те километра (писах за него вече тук), това е първото сериозно тичане от почти вече две години. Така де, започвам отдалеч с оправданията 🙂 та като публикувам времената да се червя много. Нали разбрахте, бях болен и затова така… не е защото съм дебел… нееее, ама моля ви се! 🙂
Пистата – „Завоя на парка“ 🙂  – пускам това постче за да опиша пистата, на която тренирам спринтовете. За самото тичане нямам какво да кажа или по-скоро имам малко да кажа – доволен съм, дадох по-добро време от очакваното от мен, това е. А, да и не можах да си намеря хронометъра (смятайте откога не съм тичал).

п.с… хронометъра си го намерих вече 🙂 батерията сменена, готов за работа (повече от мен готов).

Ще си кача и времената… не, че са нещо кой знае какво, но не се срамувам, имайки в предвид „формата“ в която съм 🙂 по-скоро за търкаляне отколкото за тичане. И все пак, ще си ги публикувам времената за сравнение. Честно казано и едно предизвикателство може да пусна 🙂 Да се съберем за „по каса бира“ за най-доброто време… то, не че някога се е купувало каса бира, то има ли още каси… ама така е думата. 🙂 Все ще се намери някаква награда 😉 (за спомен да остане).

Вашият коментар